Verzenden & Retourneren

Verzenden
Ik doe er alles aan om je bestelling zo snel mogelijk te verzenden. Maar er is maar één Becca dus het kan zijn dat je ietsje langer moet wachten op je bestelling. Ik doe er alles aan om je bestelling binnen 1 – 3 werkdagen te verzenden.

Verzendkosten
De verzendkosten zijn afhankelijk van het bestelde artikel. Brievenbuspost kost €2,50, een brievenbuspakketje €4,10 en een pakket €6,75. Je zult bij je bestelling altijd de laagste verzendkosten betalen.

Afhalen
Het is mogelijk je bestelling op afspraak op te halen in mijn Henna Studio (Cammingastraat 65 te Franeker). Neem daarvoor contact op per mail, onderstaand contactformulier of WhatsApp.

Ruilen & Retourneren
Mijn producten zijn met liefde handgemaakt. Soms is echter een bestelling niet helemaal naar wens. Je kunt je online bestelling binnen 14 dagen retourneren of omruilen. Zorg er wel voor dat het artikel onbeschadigd en ongebruikt, met de originele verpakking terug wordt gestuurd. Dit mag op afspraak in mijn henna studio of per post. Let op: de verzendkosten voor het retoursturen van de artikelen zijn voor eigen rekening.

Voeg zelf een papiertje toe met daarop je naam, ordernummer en de reden waarom je het artikel terug wilt sturen. Pak het artikel goed in en gebruik het liefst de originele verzendverpakking, mits deze niet beschadigd is.

Retouradres:
Becca Henna
Cammingastraat 65
8802 ZK Franeker

Ik adviseer je om het artikel met track and trace code naar mij op te sturen. Bewaar het verzendbewijs tot het pakket bij mij binnen is gekomen. Becca Henna is niet verantwoordelijk voor beschadiging aan retourzendingen alsmede voor artikelen die zoekraken. Vergeet daarom niet je eigen postcode – huisnummer op de onderkant van het pakket te schrijven.

Wanneer ik je retour hebben ontvangen en de artikelen nog in originele staat zijn, zorg ik ervoor dat je het geld binnen zeven werkdagen weer op je rekening hebt staan. Mocht je een artikel willen omwisselen voor een andere ander product, dan verzoek ik je een nieuwe bestelling te plaatsen.

Beschadigd artikel / vragen
Is je artikel beschadigd aangekomen of heb je andere vragen? Neem dan contact op via onderstaand formulier op of via de WhatsApp knop.

Becca Henna - Contact

Staat je vraag er niet tussen?

Neem dan contact met mij op via onderstaand formulier of via de WhatsApp knop links in beeld.

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google Privacybeleid en Servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Open chat
1
Kan ik je helpen?
Becca Henna
Hey Rebecca hier 🙋‍♀️,
Hoe kan ik je helpen?