Algemene Voorwaarden – Henna plaatsen

Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op het plaatsen van henna (op locatie).

 

Artikel 1 – Betaling

 1. Bij henna op locatie wordt gevraagd om een aanbetaling, pas wanneer deze is voldaan is de boeking bevestigd.
  2. Bij voorkeur dient de factuur voor de henna op locatie betaald te worden voor de boekingsdatum.

Artikel 2 – Annuleringsvoorwaarden

1. Bij een aanbetaling wordt bij annulering niet teruggestort, dit omdat ik tijd moet vrijhouden en geen andere boekingen kan aannemen.
2. Bij het annuleren van henna op locatie binnen 7 dagen voorafgaande van de geboekte datum wordt het volledige factuurbedrag in rekening gebracht.
3. Bij het annuleren van een boeking in de studio 24 uur voor de afspraak wordt €15 in rekening gebracht.
4. Becca Henna heeft ten allen tijde het recht een afspraak in de studio of henna op locatie te annuleren. Indien er reeds een (aan)betaling is gedaan wordt het volledige bedrag terug betaald. Becca Henna kan niet voor vervanging zorgen.

Artikel 3 – Voorwaarden henna plaatsen op locatie

  1. Mijn beste werk lever ik in een rustige omgeving, ik werk niet in dezelfde ruimte waar huisdieren aanwezig zijn. Houd kinderen en anderen op afstand zodat ze mij niet aanstoten.
  2. Belangrijk is dat de ruimte goed verlicht is.
  3. Ik neem zelf een tafel mee waaraan ik werk bij henna op handen / armen en indien nodig ook twee stoelen. Voor het plaatsen van henna op de voeten neem ik een barkruk / krukje mee.
   4. Een punt voor stroom dicht bij waar ik werk is belangrijk i.v.m. het ventilatorkacheltje / föhn die ik meeneem om de henna te drogen.

Artikel 4 – Werkwijze en tijden

1. Ik maak uitsluitend gebruik van mijn eigen zelfgemaakte henna pasta (hennapoeder, water, suiker, lavendelolie).
2. Belangrijk is om tijdens het plaatsen van de henna zo stil mogelijk te zitten.
3. Bij het plaatsen van henna op locatie (betaling per uur), zal ik zorgen dat ik op tijd aanwezig ben om gelijk te kunnen starten bij aanvang van de boeking. Belangrijk is om te zorgen dat iedereen die henna wil gelijk aansluit, als ik even geen henna kan zetten omdat iemand iets anders aan het doen is loopt de tijd wel gewoon door. Bij uitloop buiten mijn toedoen om breng ik extra kosten in rekening per kwartier (per geldend uurtarief).
4. Bij henna op locatie seal ik de henna met suikerwater, op verzoek kan tegen meerprijs medische tape worden geleverd. Bij een boeking in de studio is de medische tape inbegrepen bij de prijs.

 

Artikel 5 – Overige

 1. Het laten plaatsen van henna is geheel op eigen risico. Huidreacties op natuurlijke henna zijn zeldzaam, maar niet onmogelijk. Indien gewenst kan er bij een gevoelige huid of allergieën gratis een patch test in mijn studio worden gedaan.
  2. Henna kan vlekken geven in kleding en andere materialen, Becca Henna is hiervoor niet aansprakelijk. Houd er rekening mee wat je aantrekt bij het laten plaatsen van henna.

  3. Becca Henna kan geen garanties geven over hoe donker de henna versiering wordt of hoe lang de henna blijft zitten. Henna is een natuurlijk product en hoe de henna versiering uiteindelijk wordt is van veel factoren afhankelijk. Hoe beter de voorzorg en nazorg wordt opgevolgd, hoe meer kans je hebt om langer plezier te hebben van je versiering.

  Mochten er over bovenstaande voorwaarden vragen zijn, neem gerust contact met mij op.

Open chat
1
Kan ik je helpen?
Becca Henna
Hey Rebecca hier 🙋‍♀️,
Hoe kan ik je helpen?