Algemene Voorwaarden – Henna plaatsen

Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op het plaatsen van henna (op locatie).

 

Artikel 1 – Betaling

 1. Bij henna op locatie wordt gevraagd om een aanbetaling, wanneer deze is voldaan is de boeking bevestigd.
 2. Bij voorkeur dient de factuur voor de henna op locatie betaald te worden voor de boekingsdatum.

Artikel 2 – Annuleringsvoorwaarden

1. Bij annulering waarbij een aanbetaling is gedaan wordt de aanbetaling niet teruggestort.
2. Bij het annuleren van henna op locatie binnen 7 dagen voorafgaande van de geboekte datum wordt het volledige factuurbedrag in rekening gebracht.
3. Bij het annuleren van een boeking in de studio 24 uur voor de afspraak wordt €15 in rekening gebracht.
4. Becca Henna heeft ten allen tijde het recht een afspraak in de studio of henna op locatie te annuleren. Indien er reeds een (aan)betaling is gedaan wordt het volledige bedrag terug betaald. Becca Henna kan helaas niet voor een vervangende henna artiest zorgen.

Artikel 3 – Voorwaarden henna plaatsen op locatie

  1. In het streven naar optimale werkprestaties, lever ik mijn beste werk in een rustige omgeving. Om deze reden verzoek ik vriendelijk om ervoor te zorgen dat huisdieren zich in een andere ruimte bevinden tijdens mijn werkzaamheden en te voorkomen dat personen mij per ongeluk aanstoten. Uw begrip en medewerking worden zeer gewaardeerd.
  2. Belangrijk is dat de ruimte goed verlicht is.
  3. Becca Henna zorgt zelf voor een tafel waaraan gewerkt wordt bij henna op handen / armen en indien nodig ook twee stoelen. Voor het plaatsen van henna op de voeten kan desgewenst een barkruk / kruk meegenomen worden.
   4. Een punt voor stroom dicht bij de werkplek is gewenst i.v.m. het ventilatorkacheltje / föhn die ervoor zorgen dat de henna sneller kan drogen.

Artikel 4 – Werkwijze en tijden

1. Becca Henna maak uitsluitend gebruik van eigen zelfgemaakte henna pasta (hennapoeder, water, suiker, lavendelolie).
2. Om een optimale toepassing van henna te waarborgen, wordt verzocht gedurende dit proces zo stil mogelijk te blijven zitten.
3. Bij het aanbrengen van henna op locatie (tegen een uurtarief) garandeer ik tijdige aankomst om zo direct te kunnen beginnen bij aanvang van de boeking. Het is van belang dat alle personen die henna wensen, gelijk aansluiten. Indien ik tijdelijk geen henna kan aanbrengen vanwege andere activiteiten, wordt de tijd wel in rekening gebracht. Bij eventuele uitloop buiten mijn controle om breng ik extra kosten in rekening per kwartier, conform het geldende uurtarief.
4. Henna wordt gefixeerd met suikerwater, op verzoek kan dit gedaan worden met medische tape. Houd er daarbij rekening mee dat bij het aanbrengen van tape dit meer tijd kost.

 

Artikel 5 – Overige

 1. Het laten plaatsen van henna is geheel op eigen risico. Huidreacties op natuurlijke henna zijn zeldzaam, maar niet onmogelijk. Indien gewenst kan er bij een gevoelige huid of allergieën gratis een patch test in mijn studio worden gedaan.
  2. Henna kan vlekken geven in kleding en andere materialen, Becca Henna is hiervoor niet aansprakelijk.3. Becca Henna kan geen garanties geven over hoe donker de henna versiering wordt of hoe lang de henna blijft zitten. Henna is een natuurlijk product en hoe de henna versiering uiteindelijk wordt is van veel factoren afhankelijk. Hoe beter de voorzorg en nazorg wordt opgevolgd, hoe meer kans er bestaat om langer plezier te hebben van de versiering.

  Mochten er over bovenstaande voorwaarden vragen zijn, neem gerust contact op.

Open chat
1
Kan ik je helpen?
Becca Henna
Hey Rebecca hier 🙋‍♀️,
Hoe kan ik je helpen?